ANBAS ZAC 330 SA - halfautomatische lintzaagmachine

Deze machine is uitgevoerd met een dubbelzijdig verstek. De grote materiaal oplegplaat draait mee met de verstek verdraaiing. Het zaagblad eindigt dus altijd in dezelfde “uitloopsnede” van de oplegplaat.

De materiaalklem verplaatst soepel over een geslepen as en is voorzien van een degelijk snelklem systeem. Deze kan eenvoudig en snel op de materiaalmaat afgesteld worden. Ook de links-rechts verstelling van deze klem gaat eenvoudig en snel, langs een degelijke geleiding. De materiaal klemming en de beugelvoeding geschieden hydraulisch. De machine is hiervoor uitgerust met een goede hydro-unit van een gerenommeerd fabrikaat.

Zowel de “begin- als eindhoogtes” van de zaagbeugel kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld.

Ook kan de beugel vanaf het bedieningspaneel aan de voorzijde van de machine eenvoudig boven het materiaal gepositioneerd worden.

De machine is uitgevoerd met een degelijk zaag-spansysteem en een goede zaagblad geleiding, welke is voorzien van zowel hardmetalen geleide platen als geleide lagers. De koelinstallatie is royaal en de spanen-opvangbak is eenvoudig te reinigen.

Standaard uitgevoerd met een 2-toeren motor, een overzichtelijk bedieningspaneel aan de voorzijde en beugelpositionering door middel van joystick bediening. De hoogte en diepte-instelling van de zaagbeugel geschiedt middels microswitches die zijn gemonteerd bij het scharnierpunt van de zaagbeugel. Optioneel kan een mechanische variator t.b.v. de zaagsnelheden gemonteerd worden (20-120 m/min).

ANBAS ZAC 330 SA
Standaard uitgevoerd met een 2-toeren motor, een overzichtelijk bedieningspaneel aan de voorzijde en beugelpositionering door middel van joystick bediening. De hoogte en diepte-instelling van de zaagbeugel geschiedt middels microswitches die zijn gemonteerd bij het scharnierpunt van de zaagbeugel.
Optioneel kan een mechanische variator t.b.v. de zaagsnelheden gemonteerd worden (20-120 m/min).

ANBAS ZAC 330 SA-CEB
Als de ZAC 330 SA, echter voorzien van een micro-processor besturing.

Vanaf het bedieningspaneel:
- zaagsnelheid regelen (traploos van 20-100m/min d.m.v. frequentieregelaar)
- begin en eindpositie van de zaagbeugel instellen
- aantal gezaagde eenheden aflezen
- koelinstallatie aan-uit
- materiaalklem bedienen
- zaagvoeding instellen

sluit venster